Vi ste ovde: PočetakCorporate skills seminars

Seminari poslovnih veština

Da bi vaš posao napredovao maksimalno brzo morate u njemu da uživate, mora da vas ispunjava i morate da budete posvećeni njegovom usavršavanju. Seminari poslovnih veština se bave unapređenjem vaših poslovnih veština sa fokusom na poslovni nastup, rešavanje kriznih situacija, pravljenje dobre atmosvere i razvojem komunikacionih veština.

Poslovne veštine

U poslu, kao i u životu, morate stalno da unapređujete kako svoje proizvode i usluge, tako i sopstvene sposobnosti da bi vaša ponuda bila konkurentna i donosila vam očekivane rezultate. Da biste u ovome uspeli potrebno je da konstantno unapređujete svoje sposobnosti. Pored stručnosti i znanja, morate da posedujete čitav niz drugih poslovnih veština. Bilo da ste direktor, rukovodilac, zaposleni ili samo osoba koja traži novi posao ili hoće da unapredi svoju karijeru, među najvišim prioritetima je da unapredite vaše poslovne veštine.    

Seminari poslovnih veština  bave se upravo razvojem poslovnih veština koji će vam dati neophodnu prednost u odnosu na druge kandidate.

Navike uspešnih poslovnih ljudi

U današnjem društvu u kome je proizvodnja i potrošnja veća nego ikada ranije, izbor najbolje ponude, nevažno da li se radi o proizvodu, usluzi ili borbi za novo radno mesto, je neizvesniji nego ikada ranije. Bilo da nešto prodajete ili se kandidujete za novo radno mesto, velika je verovatnoća da sem vas postoji još mnogo drugih opcija, koje su na prvi pogled iste ili slične vašoj. Ono što može da bude glavna prednost i odlučujući faktor u tome da li će baš vaša opcija biti izabrana su vaše poslovne veštine. Još od davnina su najbolji trgovci bili oni koji znaju da prepoznaju sagovornika i da se njemu prilagode, iako nisu uvek imali najbolju ponudu. Seminari poslovnih veština će vam pomoći da unapredite poslovni nastup, da poboljšate veštine komunikacije i da vas spreme za rešavanje kriznih situacija.

Šta su seminari poslovnih veština?

Seminari poslovnih veština bave se unapređenjem poslovnih veština sa fokusom na definisanje poslovnih ciljeva, unapređenje poslovnog nastupa, poboljšanje veština poslovne komunikacije i rešavanja kriznih poslovnih situacija.

Da li su seminari razvoja poslovnih veština za vas?

Seminari razvoja poslovnih veština su pogodni za sve radno sposobne ljude. Osmišljeni su tako da kroz seriju predavanja, primera i vežbi sami dođete do toga kojim elementima vaših poslovnih veština niste zadovoljni i kako možete da ih unapredite do vašeg maksimuma. Razvoj poslovnih veština provodi učesnike kroz isprobani program, ali da bi dao očekivane rezultate zahteva od učesnika da budu spremni da naprave promene u životu, da probaju da priđu problemima iz drugačije perspektive i da imaju volju da se potrude da istraju u primeni savladanih veština, dok one ne postanu navika. Da biste bili sigurni da li su seminari poslovnih veština za vas, pokušajte da iskreno odgovorite na sledeća pitanja:

  • Da li osećate da vam je potrebno da razvijete poslovne veštine kako bi napredovali u karijeri ili kako bi vaš posao konačno procvetao?
  • Da li želite da imate bolje poslovne komunikacione veštine?
  • Da li želite da naučite da imate više samopouzdanja i inicijative?
  • Da li želite da budete samouvereniji?

Ukoliko ste odgovorili sa „Da“ na bilo koje od ovih pitanja, seminari poslovnih veština mogu da budu vaša glavna prekretnica u karijeri, posle koga ćete uvideti kako sitnim izmenama možete da učinite velike pomake ka boljem.

Kako seminari poslovnih veština funkcionišu?

Tokom seminara poslovnih veština, razgovaraćemo o vašim interesovanjima, čime se trenutno  bavite, koji su vaši poslovni ciljevi, u kojim oblastima poslovnog delovanja ste nezadovoljni i šta želite da postignete. Poslovni kouč će vam pomoći da preispitate vaše poslovne veštine i da vam prikaže određene ideje koje će vam pomoći da napredujete u poslovanju. Nećete biti naterani da napravite bilo koje odluke sa kojima niste saglasni. Sve sesije su poverljive što vam omogućava da istražite vaše misli i osećanja privatno sa trenerom i grupom, ukoliko je grupna sesija.

 

Oblasti koje obuhvataju seminari poslovnih veština

Naši seminari poslovnih veština obuhvataju sledeće oblasti:

Seminari poslovnih veština su već dugo aktuelni i kroz njih je prošao veliki broj kako preduzetnika, rukovodioca, direktora i zaposlenih u najrazličitijim zanimanjima, tako i onih koji tek ulaze u poslovni svet. Iskustva ljudi su pozitivna i na naše veliko zadovoljstvo, najveći broj novih klijenata dobijamo upravo preporukom.

Go to top